Reklamni sustavi

Chilli > Reklamni sustavi

REKLAMNI SUSTAVI

Prezentacijski sustavi su vrlo širok pojam raznih sustava koji se koriste u marketinške svrhe, a neki najčešće korišteni su: promotivni stolovi, stalci za prospekte, A stalci, RollUP nosači banera, samostojeći reklamni zid, nosači zastava, okviri za postere.

ROLL-UP prezentacijski sustav je konstruiran kao stalak s konstrukcijom od lakih metala i grafikom (vizualom) koji je namotan u konstrukciji, a kod postavljanja se izvlači iz konstrukcije i učvršćuje pomoću teleskopskih cijevi.

BEACH FLAG predstavlja idealna reklamno rješenje, ciljano za promidžbu na vanjskim prostorima. Vrlo je uočljiv zbog svoje veličine i oblika zastave pa izvanredno privlači pažnju posjetitelja na plažama i kampovima, ali isto tako je dobro promidžbeno rješenje prilikom raznih sajmova ili manifestacija.

A – STALAK s klik klak okvirima predstavlja vrlo funkcionalno rješenje za plakatno oglašavanje. Namijenjen je, kako za unutarnje, tako i za vanjske prostore.

PROMO PULT vrlo je popularan zbog svoje jednostavnosti i funkcionalnosti. Namijenjen je uporabi u unutarnjim i vanjskim prostorima.