Tisak malog formata

Chilli > Tisak malog formata

POSJETNICE (VIZITKE)

Posjetnice predstavljaju prvi kontakt s vizualnim identitetom Vašeg poslovanja. Dobro osmišljena i kreirana posjetnica, na kojoj se trebaju nalaziti najosnovniji podaci, predstavlja osnov svake poslovne komunikacije. Posjetnice možete tiskati jednostrano, obostrano, kolor, sa dodatkom mat ili sjane plastifikacije, na posebnim ili reljefnim papirima.

Neke od standardih dimenzija posjetnica su:

posjetnice dimenzija 85×55 mm
posjetnice dimenzija 90×50 mm

 

LETCI / FLYERI

Letci ili flyeri su važan alat za samopromociju. To je mala reklama Vama i Vašoj tvrtki koja pruža osnovne informacije, prikazujući vaše proizvode i usluge. Dobro osmišljen letak ili flyer privlači pažnju i daje pozitivnu sliku Vaše tvrtke svojim klijentima. Naša tiskara nudi Vam mogućnost ispisa personaliziranih
letaka s raznovrsnim mogućnostima i veličinama. Naši letci tiskani su na našim suvremenim strojevima, omogućujući vam fleksibilnost ispisa točne količine koja vam je potrebna.

Neke od standardnih dimenzija su:

Letak A6
148×105 mm (1/4 od formata A4)

Letak A5
148x210mm (1/2 od formata A4)

Letak A4
297×210 mm

Letak American DL
100×210 mm 1/3 od formata A4

Letak A4 – American (Deplijan)
297×210 mm Standardni A4 format, savijen 2x na format 10×21 cm


PLAKATI / POSTERI

Plakati su temelj današnjeg oglašavanja. Jednostavna, učinkovita, savršena su komunikacija za konferencije, događaje, premijere, lansiranje proizvoda, maloprodajne interijere i još mnogo toga. Visokokvalitetan, dobro dizajniran poster prenosi snažnu poruku i pomaže vam istaknuti. Ispisujemo sve vrste proizvoda – velikog formata, manjih, okomitih ili vodoravnih, klupskih plakata i za osobnu upotrebu. Naše sveobuhvatne opcije boja su privlačne i podebljane – neviđenu kvalitetu na tržištu!

 

BROŠURE / KATALOZI

Brošure su poput vaših posjetnica – oni predstavljaju vašu tvrtku u očima vaših klijenata i sadrže osnovne informacije o vašem robnu marki, vrijednostima, identitetu i proizvodima u kratkom i sažetom obliku. Atraktivna brošura tako je izvrstan oglas za Vas i Vaše poslovanje, što može privući nove klijente i potencijalne poslovne partnere. Također je učinkovit način predstavljanja novih proizvoda, njihovih funkcionalnosti i specifikacija u organiziranom i atraktivnom obliku.


KNJIGE

Pisanje knjige je težak posao! Ali zato nesmije biti i tiskanje knjige. Vaša knjiga sa našim stučnjacima je u dobrim rukama. Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo ispisa i uveza, te budite bezbrižni dok čekate vašu knjigu u tiskanom obliku.

 

ULAZNICE / KARTE

Organizirate li event, koncert ili natjecanje, trebat ćete ulaznice, a u našoj tiskari možemo napraviti od jednostavnih do višezahtjevnih ulaznica sa numeracijom i perforacijom. Ulaznice mogu biti jednostrane I obostrane, te raznih veličina.
Nudimo vam izradu ulaznica sistemom varijabilnog tiska, tako da možete imati ulaznice za nekoliko različitih događanja, razina pristupa, redova, sjedala i sl. Mi vam možemo ponuditi nekoliko najtraženijih formata ulaznica, sa različitim vrstama dorada.

Neki od formata su:

 • Ulaznica 15×6 cm
 • Ulaznica 23×5,8 cm
 • Ulaznica 23×7,4 cm

 

CJENICI / JELOVNICI

Trebate li vrhunski cjenik ili jelovnik za vašu tvrtku? Cjenik ili jelovnik je odraz vašeg
poslovanje, a mi ih možemo napraviti različitih veličina, na specijalnim strukturiranim, vodootpornim ili plastificiranim papirima kako bi bio zaštićen od vlage a vama dao luksuzan izgled koji će cijeniti svaki vaš posjetitelj.

Neki od najčešće korištenih formata su:

 • Cjenik A4 210 x 297 mm + 125 mic sjajna laminacija s napustom
 • Cjenik A6 105 x 148 mm + 125 mic sjajna laminacija s napustom
 • Cjenik A5 148 x 210 mm + 125 mic sjajna laminacija s napustom
 • Jelovnik A5 – 12 str 210×148 mm Klamano
 • Jelovnik A5 – 8 str 210×148 mm Klamano
 • Jelovnik A5 – 16 str 210×148 mm Klamano
 • Jelovnik A4 – 8 str 210×297 mm Klamano
 • Jelovnik A4 – 16 str 210×297 mm Klamano
 • Jelovnik A4 – 12 str 210×297 mm Klamano